Fotonina Tehnologija
Laserji so srce naših izdelkov.

Fiber tipsIzjemen razvojno raziskovalni potencial 
V Fotoni smo ponosni na naše znanje in izkušnje. Z razvojno raziskovalnimi aktivnostmi premikamo mej laserske tehnologije in postavljamo nove standarde na trgu. Hitro se odzivamo na izzive novih tehnologij in trgov.
Mehanske in optične delavnice Sodobna CAD/CAM tehnologija zagotavlja natančnost in ponovljivost najbolj kompleksnih mehanskih in optičnih component.

Elektronske delavnice
Z lastnim razvojem elektronskih tiskanin in programske opreme zagotavljamo optimalno in varno delovanje kompleksnih laserskih sistemov.

Handpiece red lightTri valovne dolžine za vse pomembnejše aplikacije V medicinskih laserskih napravah vgrajeni laserski izvori Er:YAG, Nd:YAG in KTP Nd:YAG omogočajo interakcijo s širokim spektrom kromoforov v tkivu. Zaradi različnosti med učinki teh treh valovnih dolžin z njimi lahko izvajamo vse pomembnejše aplikacije laserja v medicini.

Er:YAG (2940 nm)

Er:YAG laserska svetloba ima najvišjo absorpcijo v tkivu. Zaradi njene velike absorptivnosti v vodi je primerna za natančno odstranjevanje tkiva. V zobozdravstvu je Er: YAG laser primeren tako za trda kot mehka tkiva. Fotonina patentirana VSP tehnologija pa omogoča hladno vrtanje in rezanje. V estetiki in dermatologiji se laser učinkovito uporablja v laserski kirurgiji in odstranjevanju poškodovane povrhnjice kože ter pomlajevanju kože.

Nd:YAG (1064 nm)
Nd:YAG laserska svetloba se najbolj homogeno absorbira v tkivu, kar ji omogoča uporabo v kirurgiji, za dezinfekcijo zobnih kanalov insegrevanje struktur v globjih plasteh kože. Ta valovna dolžina svetlobe se je izkazala za najbolj varno in učinkovito pri enodontskihposegih, estetskem odstranjevanju dlak ter pri odstranjevanju žilic.

KTP Nd:YAG (532 nm)
Ta svetloba se zelo dobro absorbira v površinskih kapilarah in drugih kožnih strukturah z izrazito rdečkasto bravo.

 Light wavelength absorbtion chart

VSP tehnologija za natančnost, varnost in moč
Zahvaljujoč zaščiteni VSP (Variable Square Pulse) tehnologiji je Fotona premaknila mejo natančnosti in varnosti laserskih postopkov. Ta tehnologija omogoča natančen nadzor nad trajanjem laserskega impulza in gostoto svetlobne energije v skladu s potrebami vsake posamezne aplikacije.

VSP-tehnologija omogoča idealne kvadratne oblike laserskih impulzov, ki preprečujejo nezaželjeno širjenje toplote v tkivu in omogoča doseganje odličnih kliničnih rezultatov z manjšim vnosom toplote v tkivo. Tehnologija VSP omogoča preprosto in natančno zdravljenje različnih tkiv z neprekosljivo učinkovitostjo, brez nepotrebnega pregrevanja okoliškega tkiva.

EFC tehnologija
Fotona je vpeljala sprotno kontrolo energije laserskih pulzov in nadzor parametrov laserske svetlobe v vse svoje medicinske sisteme. Vsak odmik od nastavljenih vrednosti sistem avtomatsko korigira in prilagodi delovanje, tako da je dosežena maksimalna ponovljivost, učinkovitost in varnost delovanja. S tem so Fotonini laserski sistemi edinstveni na trgu in so deležni maksimalnega zaupanja med uporabniki.

Tehnologija platform
Fotonine inovativne platforme laserskih sistemov omogočajo zdravnikom kombiniranje različnih laserskih izvorov v enem samem laserskem sistemu. To omogoča zdravnikom, da se kasneje na osnovi potreb, odločijo za posodobitve in razširitev spektra aplikacij, ki jih s sistemom lahko učinkovito izvajajo.

O nas

PRENADENT IG

je samoplačniška zobna ambulanta, ki se nahaja na robu ljubljanskega barja, v CUDV Draga na Igu.

-----
PRENADENT KRANJ

je koncesijska zobna ambulanta, ki se nahaja v Kranju, v stavbi Zobne Poliklinike, Gosposvetska 10b.

Hitre povezave

 • PRENADENT
 • Naročanje
 • Urnik
 • Novice
 • Galerija

Kontakt

PRENADENT IG

 • Tel: +386 40 934 000
 • E-pošta: prenadent@siol.net, info@prenadent.si

PRENADENT KRANJ

 • Tel: +386 51 271 888,
  +386 4 208 24 07
 • E-pošta: prenadent@siol.net, info@prenadent.si

Socialna omrežja

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube